Citatul zilei: “Ma, e asa de cald de imi cade lantul”, Calin

Ziua a 3a a inceput usurel, cu un mic dejun simplu luat la hostel, dupa o noapte grea la meci si regrete exprimate, mai ales de Calin, in timpul noptii. Cand am iesit picura usor, fapt ce ne-a speriat un pic iar Calin s-a dus sa gaseasca un mecanic care sa ii lipeasca numarul la loc. Nu a gasit o solutie, cum intreaga piesa de plastic s-a rupt asa ca a ales solutia logica de a-l lega de rucsac. S-a intors si cu o pelerina super smechera, sa fie protejat bine de ploaie, care in ziua aceea nu a mai venit.

Iesirea din Da Lat a fost anevoioasa, fiind aglomerata si pe un drum de tot rahatul, insa odata iesiti, am dat peste asfalt perfect. Portiune pe care cei din Top Gear au laudat-o atat de mult. Si intr-adevar, druml a livrat, Curbe, asfalt lin, peisaj pitoresc si cascade pe marginea drumului. Am stat foarte mult timp facand poze si filme prin zona. Iar cand era de urcat pe motor, a fost o placere.

Cati cai frumosi se pot poza la o cascada?
Cati cai frumosi se pot poza la o cascada?
Shooting
Shooting pentru fani
Love is in the air
Love is in the air
Nici de jos nu e urat
Nici de jos nu e urat

Incet incet ne-am croit drumul spre vale iar in cateva zeci de kilometri eram deja la campie, cu briza marii in freza. Avansam bine si eram deja la intrarea in Nha Trang, insa traficul devenea greu. Multe semafoare, multe motociclete si camioane si mai mult stres. Ma uit in oglinda si nu il vad decat pe Luci. Asteptam un pic si apare Calin. Ii cazuse lantul. Asta s-a repetat de cateva ori, pana cand s-a intamplat sa cada fix in fata la un service. Se uita omul nostru, in prima faza incearca sa duca roata din spate mai inapoi, dar era deja la maximum. Apelam la metoda mai neortodoxa de a scurta lantul.

E lunga sau ce?
E lunga sau ce?

Dupa 20 de minute si 4$, suntem gata de drum si intram victoriosi in Nha Trang. Atmosfera de Mamaia, bulevarde late, meniuri in multe limbi. Ne gasim o camera langa locul unde ne-am propus original sa stam dar era plin si plecam la plaja. Balaceala multa si voie buna iar seara ne rasfatam cu o iesire in oras. Ca si coincidenta, ne ajuta Foursquare cu un restaurant japonez foarte bun. Mancam omenos si pe cand terminam, parca nu e mare miscare in oras, asa ca parcam pentru somn.

Harta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>